top of page

Levensgenieter, coach, inspirator en motivator. Mens- en oplossingsgericht.

 

Els Niemegeerts, nice to meet you!

Hoe je mij het best kan omschrijven? Levensgenieter, reiziger, echtgenote en mama van twee. Enthousiast en empathisch, analytisch en avontuurlijk. Met een gezonde dosis nieuwsgierigheid en een onklopbare drive om te blijven leren en ontdekken, is het mijn missie om ondernemers te laten groeien, bloeien en balanceren. 

43C0FCC2-9E1C-4635-A9BF-0AC2DB70C63D_1_1

Motivator met een mensgerichte mindset

Meer dan 20 jaar stond ik met beide benen in het businessveld. E-learning, process engineering, project management, …  Ik dompelde me onder in allerlei sectoren, afdelingen en functies en stond als coachend leidinggevende aan het hoofd van verschillende nationale en internationale teams.  

Mensen laten groeien, denken in termen van oplossingen, doelen en prioriteiten stellen: : het bedrijfsleven was de ideale leerschool om mijn coachtalent te ontwikkelen.

Coach met creatief karakter

Met een diploma kunstopleiding op zak, koester ik heel wat creativiteit. Naast mijn passie voor schilderen, vormt mijn creativiteit een meerwaarde doorheen heel mijn carrière, ook vandaag als coach. Buiten de lijntjes denken, problemen vanuit een ander perspectief bekijken …

096BFD91-E3A3-427C-9C31-2E2085017E12_1_1

Creativiteit plaatst alles in een nieuw, verrassend perspectief. Hoe creatiever je denkproces, hoe makkelijker je een oplossing vindt. Als je erin gelooft, je vastbijt en out of the box denkt, kan alles.

Dat is mijn motto!

IMG_9701_edited.jpg

Levensgenieter, bewust in balans

Mijn gezin is mijn stabiele basis, daar draait alles rond. Als fervente reizigers houden we van avontuur, rondtrekken en het ontdekken van nieuwe oorden en culturen. Favoriete bestemming? India, waar ik 23 jaar geleden mijn man ontmoette. Maar ook dicht bij huis krijg ik veel energie van vrienden, lekker eten en écht tijd doorbrengen met mijn gezin. Genieten staat centraal!

Zorg dragen, tijd nemen, prioriteiten stellen op vlak van fysieke en mentale gezondheid, … Als alle facetten in balans zijn, ervaar je voldoening. Dat wil ik in mijn coaching absoluut meegeven.

Business performance coach gericht op groeien?

Goalgetter: maximaal resultaat met minimale inspanningen

De zoektocht naar high performance speelt een belangrijke rol in alle aspecten van mijn leven, zowel professioneel als privé. Beweging en gezonde voeding integreren in je dagelijks leven, relaties voeden, versterken en onderhouden, … Stuk voor stuk prioriteiten die ik voor mezelf stel, en die ik als coach wil doorgeven aan mijn cliënten.   

IMG_6075_edited.jpg

Een hoog energielevel en sterke, stabiele relaties helpen je om als ondernemer beter te functioneren én te presteren. Samen zorgen we ervoor dat het totaalplaatje klopt!

bottom of page