top of page
9ba81ac4-6dee-48d3-8995-99ccdb6db879_edi

Ondernemen met meer rust, focus en resultaat?

Structureren, vereenvoudigen, helderheid en ruimte brengen: dat is mijn ding! Als business performance coach ondersteun ik ondernemers bij het uitrollen en verankeren van werkbare werkmethodes. Inzichtelijk, inspirerend en intensief. Benieuwd hoe we je doelen stapsgewijs waarmaken en orde in de chaos brengen? 

Resultaat. Drive. Essentie. Nieuwsgierigheid. Ontdek mijn kernwaarden!

b00056c1-c017-4c24-bc94-84672e98bf79_edi

Resultaat

“Goed weten wat je wilt, is de eerste stap naar het realiseren van je doelen.”

Dromen, denken én doen: een heldere doelstelling inspireert en geeft richting. En dat gaat verder dan alleen omzet, cijfers en business targets! Rust in je hoofd, productiever werken, écht tijd doorbrengen met je gezin zonder sluimerende to-dolijst boven je hoofd, … Wat houdt je tegen tussen waar je vandaag staat en waar je morgen wil zijn? 

Tijdens de coaching gaan we op zoek naar blokkades die je ervan weerhouden om je doel te bereiken, zowel praktisch, rationeel als emotioneel. Samen gaan we voluit voor maximaal resultaat!

Meer focus dankzij een business performance coach?

ff63702b-deb8-45a7-bf3f-d559e35dade7_edi

Drive

“Gericht groeien in mindset, zelfkennis en leiderschap, zowel zakelijk als persoonlijk.”

Gedreven, enthousiast, empathisch en rechtdoorzee: karaktereigenschappen die me naadloos omschrijven, en die ik als business performance coach met passie doorgeef aan mijn cliënten. De meeste voldoening? Die ervaar ik wanneer ik mensen en bedrijven zie groeien, op welke manier dan ook. Sterker, beter, wijzer, gelukkiger, meer klanten en meer resultaat, … 

Niets mooier dan ondernemers en ondernemingen te liften tot hun hoogste potentieel. Stilstaan is achteruitgaan, daar geloof ik heilig in!

Groeien als ondernemer?

EF3B41D6-0FAC-4E59-829E-EAF54FB4E639_1_1

Essentie

“Focussen op de kern, alles strippen en kijken wat er écht nodig is.”

Ik hou van de essentie. Waar gaat het echt om, wat gooien we overboord? Tijdens een eerste gesprek zoomen we in op de kern van jouw dagelijkse struggles. Planningsperikelen, uitstelgedrag, een verrassend zelfinzicht, … 

Jij vertelt, ik luister en observeer. Samen ontdekken we je onderliggende pijnpunten en grijpen we ze vast als startpunt van het coachingtraject.  

Ik hou van mensen en hun verhalen, en tegelijkertijd hou ik hen graag een spiegel voor.

Wat belemmert je om een leven en bedrijf te leiden op een manier die werkt voor jou?  

Businesss performance coaching?

54babc0b-5e8c-48e7-af1d-03330961333a_edi

Nieuwsgierigheid

“Zoeken en onderzoeken, bijleren en analyseren, … Nieuwsgierigheid houdt me scherp en brengt me in rechte lijn naar de essentie.”

Met ruim 20 jaar ervaring in het bedrijfsleven in uiteenlopende sectoren, deed ik tonnen ervaring op. Daarnaast heb ik een obsessie voor persoonlijke groei, verslind ik elk boek over de werking van het brein en het managen van tijd en energie. Nieuwe tools die het leven van een ondernemer makkelijker maken, automatiseren en optimaliseren? Love it! 

Nieuwe skills bijleren geeft me energie. Vastbijten, bijleren, groeien en gewoon dóen: eens ik een uitdaging aanga, laat ik niet meer los.

Ondernemen met een ervaren business coach?

bottom of page