top of page

Voel je je als ondernemer overweldigd en overbevraagd?

Razen de to do’s van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat

door je hoofd? Werk je veel en hard, maar ervaar je zelden een gevoel van voldoening?

Overzicht in je planning. Inzicht in je prioriteiten. Rust in je hoofd. Business performance coach Els Niemegeerts gidst ondernemers in rechte lijn naar het bereiken van hun doelen,

zowel persoonlijk als professioneel.

f070fc26-fc3d-4362-a3b0-c862a96bab92.jpg

Vrijheid: dé driver om als ondernemer je eigen zaak te runnen.

Je passie volgen, businessknopen doorhakken, zelf je eigen tijd indelen, …

Als zaakvoerder of bedrijfsleider ben je baas over je agenda en stippel je een uniek professioneel parcours uit. Wat, waar, wanneer en hoe: jij zit in de driver’s seat van je carrière!

Toch is het net die vrijheid die je planning en prioriteiten soms kan vertroebelen.

Nieuwe projecten krijgen voorrang, andere opdrachten schuif je op de lange baan. Voor je het weet, draag je een onzichtbare rugzak mee van belangrijke taken waar je de controle over verliest. Uitstelgedrag dat heel wat stress oplevert, zowel zakelijk als privé. 

Coaching voor ondernemers?

Business performance coaching: meer focus, meer rust, meer resultaat

8DB8CE6A-C648-4D6C-AC17-EE1271865484_1_1

Motiveren, inspireren, plannen en presteren.

Els Niemegeerts begeleidt je naar een ontspannen, efficiënte en effectieve manier van ondernemen, 100 % afgestemd op jouw unieke doelstellingen. Van gefocust werken met meer output, tot een evenwichtige work-lifebalans.

Net zoals elke ondernemer, is elk coachingtraject uniek.

Wat wil je bereiken? Waar loopt het stroef? In een eerste fase stellen we je doelen scherp en brengen we je huidige werkpatronen en valkuilen in kaart. Tijdens een vervolgtraject van een-op-eencoaching verkennen we nieuwe methodes en tools om je productiviteit naar een hoger niveau tillen. Diepgaand, onderbouwd en ondersteunend.

Ondernemen met meer resultaat? Een heldere blik op je professionele en persoonlijke prioriteiten? Business performance coach Els leert je graag beter kennen.

Hoe gaat een coaching concreet in zijn werk?

#1. Kennismaking

Elk coachingtraject start met een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. De eerste stap naar meer rust, overzicht én resultaat! We zoomen in op je persoonlijke en professionele leven als ondernemer en bespreken hoe ik je als coach verder kan helpen.

Een kennismakingsgesprek inplannen?

#2. Deepdive

Zijn we een match? Perfect! Tijdens een gesprek van 1,5 uur duiken we de diepte in. Waar sta je nu, waar loop je tegenaan en waar wil je naartoe? Eens we weten hoe je ideale situatie eruit ziet, bepalen we welke acties nodig zijn om er stapsgewijs naartoe te groeien en obstakels uit de weg te ruimen. 

#3. Let’s go!

Na de deepdive zijn je doelen helder en staat je persoonlijk actieplan op scherp. Klaar om straffe resultaten te boeken! Samen evalueren we de stappen die je genomen hebt en de outcome die je gerealiseerd hebt. Finetunen, bijsturen en voorbereiden voor de next steps: samen tillen we je naar je hoogste ondernemerspotentieel.

Een kennismakingsgesprek inplannen?

Good to know: mijn praktische werkwijze

Wekelijkse flow en momentum

Resultaat behalen vraagt om toewijding. Daarom plannen we elke week een een-op-een coaching in, zodat we in een mum van tijd jouw unieke doelstellingen bereiken. Om je coachingtraject van start tot stop in goede banen te leiden, blijf ik tussen de sessies door stand-by. Chat, mail of telefoon: ik ondersteun je waar nodig!

Duurtijd van je coachingtraject

Net zoals jij, hou ik van snel resultaat. Samen bespreken we wanneer jij je doelstelling wilt behalen. Afhankelijk van de complexiteit van je doel bepalen we de duurtijd van de coaching. Een grote uitdaging op de planning? Bring it on! Aan de hand van tussendoelen werken we stap voor stap toe naar het eindresultaat, waarbij jij op elk moment het ritme bepaalt. 
 

Wat klanten zeggen...

Testimonials
1603188341332.jpeg

Florence Dusart

“ Het coachingtraject met Els zat steengoed in elkaar en bood de perfecte balans tussen mild begrip enerzijds en confrontatie anderzijds.

 

 Dankzij de coaching slaagde ik er als leidinggevende eindelijk in de details meer los te laten en het vertrouwen van het team terug te winnen. Het liet me toe de essentie van mijn job als COO terug te vinden.

 

Els had gedurende het hele traject altijd oog voor de dynamiek binnen een team en de belangen van de individuen. De empathie die ze combineert met professionaliteit maakt haar al na één sessie tot een vertrouwenspersoon.”

 

sofie-lattre.jpg

Sofie Lattré

“ Ik miste de tijd en ruimte om te reflecteren op onze werking en interne organisatie. Ik holde zelf achter al mijn taken aan en begon het overzicht kwijt te geraken over mijn eigen verantwoordelijkheden en die van anderen.

 

Ik kies nu zelf mijn prioriteiten en werk minder receptief zodat ik zelf mijn tijdsindeling kan bepalen. Zo kreeg ik opnieuw overzicht waar ik zelf en de organisatie voor staat.

 

 

Els zoekt doelgericht samen naar obstakels die ze met concrete praktische tips weet te ontwarren. Ze is erg empatisch en is ook gewoon een toffe madam!”

 

131625579_389524942373090_30834040967069

Marlies Boutens

De coaching van Els was enorm ondersteunend. Daar waar ik het al enige tijd zelf probeerde, gaf Els me inzichten en de zin om het anders te proberen. Ze zocht methodes en hulpmiddelen die aansluiten bij mijn manier van werken. Zo kreeg ik meer structuur in wat ik al deed en werden me geen volledig nieuwe gewoontes aangeleerd. Dit is was ik nodig had. Het werkt motiverend om Els aan je zijde te hebben om efficiënt te werken en bewust met je tijd om te gaan. Ook na het traject plan ik graag vervolgsessies in om op regelmatige basis met haar af te stemmen.

Schermafbeelding 2020-12-31 om 15.10.44.
Ann Pauwelijn

Els reikte me een aantal tools en inzichten aan waar ik dagelijks mee werk.
Het zijn geen ingewikkelde systemen maar ze hebben wel een grote impact om mijn werk. 
Zeker op heel drukke momenten en wanneer ik veel stress ervaar, zijn dat mijn handvaten. 
Nu denk en doe ik anders en dit zorgt ervoor dat ik met meer focus werk. 
Els doet dit op een professionele niet-dwingende maar stimulerende manier.

bottom of page