top of page
Untitled design.png

Wat je met je tijd doet bepaalt hoe jouw leven er vandaag uitziet.

 

Elke seconde kies je. Beslis je. Om iets te doen. Om iets niet te doen.

 

De meesten leven hun leven alsof ze onsterfelijk zijn en hun beschikbare tijd eindeloos is. Scrollend en zappend door het leven, eindeloos brandjes blussen, uren spenderen aan doen wat ‘hoort’ in plaats van kiezen voor waar hun hart ligt of wie ze werkelijk willen zijn...

 

Misschien wil jij de dingen ook wel anders gaan doen. Misschien heb je al geprobeerd.

Els Niemegeerts - door An Epic View0401 kopie.jpg

Als ondernemer wil je zaken doen die je graag doet. Waar je goed in bent. Datgene wat je bedrijf vooruit helpt en doet groeien.

In realiteit wordt je vaak geleefd door de waan van de dag en spendeer je te veel tijd aan brandjes blussen. En aan taken die je eerder energie kosten dan energie geven. De grote en belangrijke zaken die echt het verschil zouden maken komen daardoor niet of te laat aan bod.

En toch hoeft dat niet zo te zijn. Het kan anders.

Maar veranderen kan uitdagend zijn.

 

We zijn gewoontedieren en het kost ons heel weinig moeite om te blijven doen wat we altijd deden. Zelfs al brengt het ons niet waar we willen zijn. Het voelt vertrouwd aan, dus blijven we onze ineffectieve acties en handelingen herhalen.

 

Durf je het aan om te kijken naar wat jij met je tijd doet? Durf jij jezelf confronteren met die gewoontes en gedachten van jou die je houden waar je bent terwijl de tijd genadeloos verder tikt?

 

Wil jij meer kunnen genieten? Meer diepe voldoening ervaren? Diepere connecties hebben met de mensen rondom jou? Jouw volle potentieel benutten? Geen tijd meer verspillen? Geen energie meer verliezen? Met andere woorden: voluit leven?

 

Het grappige is dat dit niet eens zo moeilijk is. Geen rocket science. Alleen in de uitvoering gaat het mis. En daar ben jij helemaal niet alleen in.

Daarom ontwikkelde ik een eenvoudig systeem voor mezelf en voor mijn klanten: mijn notebook. 

Door elke avond te bepalen wat je de volgende dag gaat doen, word je je bewust van de keuzes die je te maken hebt. 

 

Het principe is heel eenvoudig: zorg ervoor dat je elke dag eerst werkt aan die ene taak die jou het meest vooruit zal helpen. Zelfs als is dit het enige dat je die dag doet, dan is je dag al meer dan geslaagd. Pas daarna begin je met de volgende 3 zaken die er liggen, en de rest is bonus.

En met 'eerst' bedoel ik ook letterlijk 'eerst'. Dus nog vóór je je e-mail bekijkt, nog vóór je scrolt door social media, nog vóór je je krant leest, of wat dan ook dat ruis veroorzaakt in je brein. Dus echt éérst doen wat er echt toe doet en je dichter bij je doel brengt.

ONLY DO WHAT TRULY MATTERS

Hoe gebruik je de notebook?

Deze notebook is een eerste kleine stap in jouw reis naar voluit leven. Zo gebruik je hem:

Schermafbeelding 2021-10-16 om 14.02.48.png

Dit is meestal een grote(re) taak waar je een uur tot enkele uren ongestoord met volle focus aan zal werken.

Al de rest noteer je hier. Afwerken wat hier staat is een bonus. Doe je dat niet, dan is dat voor de volgende dag. Wat er echt toe doet is op dat moment al klaar!

Het echte werk start de avond ervoor met het invullen van de datum van morgen.

Bekijk je agenda, je lange- en korte termijndoelen en bepaal wat dat ene ding is dat je morgen moet doen om een grote stap dichter bij je gewenste resultaat te komen.

Vervolgens kijk je welke andere drie belangrijke taken je wilt uitvoeren. Dat kan bijvoorbeeld een vergadering zijn, voorbereidend werk, een belangrijk gesprek of een privé afspraak zijn...

Een eenvoudig en krachtig systeem

 

De kracht van dit eenvoudig systeem zit in:

 • Je wordt je bewust van je keuzes

 • Je focust op welk resultaat je wilt behalen. Je wordt gedwongen om keuzes te maken door 4 acties te kiezen. Geen 10 of 20 dingen op je to do lijst, geloof me, die raken toch nooit af!

 • Je voert eerst de belangrijke dingen uit en pas daarna de urgente vóór je de waan in de dag induikt. Zo krijg je ook eindelijk werkelijk iets voor mekaar dat er toe doet.

 • Je ervaart hierdoor opnieuw voldoening.

Is dit het enige wat je kan doen om opnieuw controle over je tijd te krijgen en bewuster te kiezen? Nee, dat niet. Maar het is wel een krachtig hulpmiddel om een goeie start te maken.

Untitled design.png

Fan van dit systeem?

 

Ik in alle geval wel. Dit notebook bevat 50 pagina's, dus na anderhalve maand moet je het terug op de oude manier doen. Jammer, niet?

Daarom breng ik binnenkort een notebook uit met een pak meer pagina's mét inspirerende tips en quotes waarbij je elke dag doelgericht resultaat behaalt en met een voldaan gevoel je werkdag kan afsluiten.

Blijf je graag op de hoogte van wanneer dit notebook beschikbaar is? Laat dan hieronder je email adres achter en je hoort het als eerste!

Ik help ondernemers en executives om zichzelf en hun bedrijf zo te organiseren dat ze wél toekomen aan wat het verschil maakt.

TRAJECT PERSOONLIJKE EFFECTIVITEIT

Voor ondernemers en executives die extreem effectief willen zijn in denken en doen.

Maatwerk trajecten

Voor ondernemers die hun bedrijf extreem effectief willen organiseren zodat ze moeiteloos verder kunnen groeien.

WORKSHOP PROCESSEN 

Voor ondernemers die hun processen in kaart willen brengen maar niet weten hoe te starten.

1:1 LEIDERSCHAP COACHING

Voor ondernemers en leidinggevenden die vastlopen bij het aansturen van hun team.

Stel dat jij elke dag 100% gefocust werkt aan wat jouw bedrijf doet groeien, waar sta jij dan op het einde van dit jaar?

Traject persoonlijke effectiviteit

RESULTAAT TRAJECT:

Je werkt doelgericht, 100% gefocust en volledig in flow. Je benut je volle potentieel en verliest geen tijd meer door chaos, uitstelgedrag, twijfel en afleiding. Je doelen zijn helder en dag na dag voer je precies die acties uit die je een stap dichter bij je doel brengen. Je bent je bewust van je valkuilen en weet precies hoe je terug 'on track' raakt als je toch nog de pedalen kwijt raakt.

WAT?

 • 7 sessies intensieve 1:1 coaching en begeleiding 

 • Duurtijd volledige traject: 6 weken + 2 opvolg sessies (na 4 en na 8 weken)

 • Whatsapp support van ma-vr tijdens die 6 weken

 • Toegang tot templates en online omgeving gedurende 3 maanden

 • Inhoudelijk volledig op maat van jouw gewenste eindsituatie

VOOR JOU?

 • Je bent een ambitieuze en gedreven ondernemer of leidinggevende?

 • Je bent op zoek naar meer overzicht en rust?

 • Je wilt meer focus en af van uitstelgedrag 

 • Je wilt absoluut resultaat boeken

 • Je bent bereid om minstens één uur per week, zes weken na elkaar tijd in te plannen om hier aan te werken.

Wil je graag meer info? 

Traject persoonlijk effectiviteit

Maatwerk trajecten

DOELSTELLING

Vaak is het bij de start van een traject niet duidelijk wat het doel precies is. Je loopt als ondernemer tegen heel wat aan maar je kan zelf niet de vinger op de wonde leggen. Het is gewoon 'veel'.

Bij een maatwerk traject starten we een 1:1 coaching traject op waarbij we eerst op zoek gaan naar wat de doelen nu werkelijk zijn. Pas als je 'wat' en 'waarom' helder is kunnen we verder.

Een maatwerk traject kan alle kanten op. Maar één ding is zeker: samen zoeken we helderheid in je doelen en nemen we de stappen die nodig zijn om snel rust en overzicht te brengen in jouw hoofd en agenda én in je organisatie.

WAT?

 • 1:1 coaching, wekelijks gesprek van minimum 60'

 • Indien gewenst coaching van teams of leidinggevenden, workshops op maat en consultancy - wat er ook nodig is om jouw organisatie klaar te stomen voor groei. Alles uiteraard in overleg.

 • Whatsapp support van ma-vr 

 • Inhoudelijk volledig op maat van jouw gewenste eindsituatie

VOOR JOU?

 • Je bent een ambitieuze en gedreven ondernemer

 • Je bedrijf groeit, of je wilt groeien en je loopt aan tegen de grenzen van tijd om alles goed georganiseerd te krijgen

 • Je bent zelf nog te veel 'nodig' binnen het operationele en dat houd je weg van jouw taken

 • Je weet dat een solide organisatie key is om verder door te kunnen groeien, maar je weet niet hoe, of je kijkt hier tegenop om het allemaal georganiseerd te krijgen. 

 • Je bent bereid om minimum één uur per week tijd in te plannen om hier aan te werken.

Wil je graag meer info? 

Maatwerk trajecten

Workshop processen

RESULTAAT TRAJECT:

Je bedrijfsproces visueel in kaart brengen, zorgt er voor dat je samen met je medewerkers precies vastlegt wie, wat, waar iets doet. Wanneer het gebeurt, hoe het uitgevoerd wordt, wie er verantwoordelijk is, wie geïnformeerd moet worden, etc.

 

Dat zorgt voor helderheid bij iedereen in je onderneming waardoor samenwerken een pak vlotter en aangenamer verloopt. 

 

Een goed uitgewerkt proces helpt ook wanneer het mis gaat. Door de visuele voorstelling kan je als bedrijfsleider of als team heel gemakkelijk gaan detecteren waar het misgelopen is. En je kan snel en gericht gaan kijken hoe je je proces op een dusdanige manier kan aanpassen om die problemen in de toekomst te voorkomen.

 

De oefening op zich om je proces in kaart te brengen is vaak een absolute eye opener. Door het uit te tekenen worden inefficiënties, onregelmatigheden en probleemgebieden vanzelf zichtbaar. Het is ook een tekening en geen tekst, wat het heel overzichtelijk en bevattelijk maakt.

WAT?

 • Eén of meerdere workshops met een duurtijd van ongeveer 4 uur waarin we samen jouw bedrijfsprocessen in kaart brengen.

 • Ondersteuning bij de creatie van je processen, procedures, werkinstructies en templates

 • Toegang tot templates.

VOOR JOU?

 • Je wilt efficiënter werken

 • Je wilt sneller kunnen zien waar, wanneer en waarom iets mis is gegaan

 • Je wilt de kwaliteit van je product of dienst verbeteren

Wil je graag meer info? 

Workshop processen

1:1 Leiderschapscoaching

RESULTAAT TRAJECT:

Zelfs al ben je een kei in je vak en heb je de allerbeste intenties, een team bouwen en samenwerken met mensen loopt niet altijd van een leien dakje. 

Weinigen onder ons zijn geboren leiders. Maar goed leidinggeven kan je leren. Tijdens dit traject ga ik samen met jou op zoek naar de bron van de problemen en uitdagingen die jij ervaart bij het leidinggeven.

WAT?

 • 1:1 coaching, wekelijks gesprek van minimum 60'

 • Indien gewenst coaching van teams of leidinggevenden, workshops op maat en consultancy - wat er ook nodig is om jouw organisatie klaar te stomen voor groei.

 • 24/24 whatsapp support van ma-vr 

 • Inhoudelijk volledig op maat van jouw gewenste eindsituatie

VOOR JOU?

 • Je bent een ambitieuze en gedreven ondernemer of leidinggevende?

 • Je bent op zoek naar meer overzicht en rust?

 • Je wilt meer focus en af van uitstelgedrag 

 • Je wilt absoluut resultaat boeken

 • Je bent bereid om wekelijks minstens één uur tijd in te plannen om hier aan te werken.

Wil je graag meer info? 

1:1 Leiderschapcoaching

Wie ben ik, wat doe ik?

 

Ik ben Els Niemegeerts, business performance coach voor ambitieuze en gedreven ondernemers die snel en effectief resultaat willen boeken.

Ik groeide op in een ondernemersgezin en heb +23 jaar op de teller in internationale en lokale ondernemingen als trainer, process engineer, coach en leidinggevende in verschillende functies. 

Ik ben een analytische en resultaat gedreven coach. Ik geloof dat wanneer ondernemers hun organisatie(s) extreem effectief organiseren en leiden en tezelfdertijd ook voluit leven dat dit resulteert in gelukkige gedreven werknemers en tevreden loyale klanten en leveranciers.

Wie jij bent als ondernemer bepaalt het succes dat je behaalt met je onderneming en hoe aantrekkelijk je bent als werkgever. 

So, just get yourself organised ;)

Wil je meer weten over wie ik ben en hoe ik ondernemers en leidinggevenden help om voluit te leven, en ook dag na dag resultaat te behalen?

bottom of page