top of page
Els Niemegeerts - door An Epic View0401 kopie.jpg

Als ondernemer wil je zaken doen die je graag doet. Waar je goed in bent. Datgene wat je bedrijf vooruit helpt en doet groeien.

In realiteit wordt je vaak geleefd door de waan van de dag en spendeer je te veel tijd aan brandjes blussen. En aan taken die je eerder energie kosten dan energie geven. De grote en belangrijke zaken die echt het verschil zouden maken komen daardoor niet of te laat aan bod.

En toch hoeft dat niet zo te zijn. Het kan anders.

Ik help ondernemers en executives om zichzelf en hun bedrijf zo te organiseren dat ze wél toekomen aan wat het verschil maakt.

TRAJECT PERSOONLIJKE EFFECTIVITEIT

Voor ondernemers en executives die extreem effectief willen zijn in denken en doen.

Maatwerk trajecten

Voor ondernemers die hun bedrijf extreem effectief willen organiseren zodat ze moeiteloos verder kunnen groeien.

WORKSHOP PROCESSEN 

Voor ondernemers die hun processen in kaart willen brengen maar niet weten hoe te starten.

1:1 LEIDERSCHAP COACHING

Voor ondernemers en leidinggevenden die vastlopen bij het aansturen van hun team.

Stel dat jij elke dag 100% gefocussed werkt aan wat jouw bedrijf doet groeien, waar sta jij dan op het einde van dit jaar?

Traject persoonlijke effectiviteit

DOELSTELLING TRAJECT:

Je werkt doelgericht, 100% gefocust en volledig in flow. Je benut je volle potentieel en verliest geen tijd meer door chaos, uitstelgedrag, twijfel en afleiding. Je doelen zijn helder en dag na dag voer je precies die acties uit die je een stap dichter bij je doel brengen.

WAT?

 • 7 sessies intensieve 1:1 coaching en begeleiding 

 • duurtijd volledige traject: 6 weken + 2 opvolg sessies na 4, en na 8 weken.

 • 24/24 whatsapp support van ma-vr tijdens die 6 weken

 • Toegang tot templates en online omgeving gedurende 3 maanden.

 • Inhoudelijk volledig op maat van jouw gewenste eindsituatie

VOOR JOU?

 • je bent een ambitieuze en gedreven ondernemer of leidinggevende

 • Je bent op zoek naar meer overzicht en rust.

 • Je wil meer focus en af van uitstelgedrag 

 • willen absoluut resultaat boeken

 • zijn bereid om minstens één uur per week, zes weken na elkaar tijd in te plannen om hier aan te werken.

Dit is mogelijk. Ook voor jou.

In een kort maar intensief traject waarbij we gaan zoeken wat jou tegenhoudt om te doen wat je weet dat je zou moeten doen. Maar niet doet. Dit traject is gemaakt om jou bewust te laten worden hoe je de dingen nu aanpakt en hoe dit anders kan aanpakken waardoor je wel resultaat boekt.

Uiteraard komt time-, doelen- en focus management aan bod, maar wat dit traject anders maakt is dat het een traject is waarbij we focussen wat voor jou wel werkt. We ontdekken samen welke gedachten en welk gedrag jou helpt om resultaat te boeken. En we leggen bloot welke gedachten en gedrag jou net tegenhouden om dat resultaat te boeken.

Want hoe je effectief denkt en handelt is geen rocket science. Het is gezond verstand en vooral ontdekken hoe je het praktisch kan aanpakken zodat je jezelf niet meer in de weg loopt.

Want dat is wat er nu precies fout loopt: Je weet wat je zou moeten doen ,maar het is gewoon moeilijk om vol te houden. Of er is ondertussen zoveel chaos dat je niet meer goed weet waar welk brandje je eerst moet blussen? Of je bent gewoon moe en je vindt de moed niet meer om een oplossing te zoeken.  Misschien heeft je partner er ook wat genoeg van dat je er met je hoofd niet bij bent als je er dan eens wel fysiek bent. Misschien klagen je medewerkers steen en been en verwachten ze dat jij alles oplost. Je zal al wel geprobeerd hebben om er iets aan te doen, maar of het werkt niet, of je houdt het niet vol. Wat als je zo blijft verder doen? Wat zal dat met jou doen? Met je gezondheid? Met je bedrijf? Met je relaties? Met jouw levenskwaliteit?

Hoe zou het voor jou voelen om wel terug je dag en je week te starten en precies te weten waar je naar toe werkt. Op het einde van de dag heerlijk voldaan je werkdag afsluiten zonder nog honderdenéén openstaande tabbladen te hebben in je hoofd (en je computer). Ontspannen en tevreden aan je avond of weekend te beginnen? Nog meer dan genoeg energie over te ebben voor jezelf, je partner, je gezin en vrienden? Hoe zou het voor jou zijn om 's ochtends wakker te worden en met plezier uit te kijken naar je werkdag, zonder dat je eindeloze to do's al door je hoofd razen? 

In het 1:1 coaching traject 'persoonlijke effectiviteit' helpt ik jou in 6 weken tijd van chaos naar rust, overzicht en ontspannen werken. Het enige wat jij nodig hebt is de drive om het vanaf nu anders te gaan doen, en daar ga ik je bij helpen!

Lijkt dit iets voor jou? tTwijfel dan niet te lang. Dit is een traject waar ik je persoonlijk begeleid, dus zijn de plaatsen beperkt. 

Misschien denk je dat dit niet kan, zoveel veranderen in 6 weken. Misschien wil je het graag nog wat langer zelf proberen? Denk je dat je dit keer wel op miraculeuze wijze wel resultaat zal boeken? 

Waarschijnlijk is dat niet zo. Want anders was het toch wel al gelukt?

Ondermeer deze klanten gingen je voor:

Wat mag je verwachten?

Dit traject omvat 7 sessies waarbij ik je 1:1 coach. Je 

Traject persoonljke effectiviteit

Maatwerk trajecten

Maatwerk trajecten
Workshop processen

Workshop processen

Dat ene  kleine ding waarmee je werkelijk enorm veel tijd en enerige kan winnen en tegelijkertijd de kost naar omlaag haalt en de werkvreugde omhoog, is door je belangrijkste bedrijfsprocessen in kaart te brengen.


WAT

1:1 leiderschap coaching trajct

Traject 1:1 Leiderschap coachen

Waar heb jij het meeste nood aan?

       Wil jij je organisatie op de rails krijgen zodat je zonder al het brandjesblussen en gedoe kan doorgroeien?

 1. Wil jij je processen in kaart brengen zodat je medewerkers met meer plezier werken, en jullie samen veel meer gedaan krigjen in minder tijd, met méér kwaliteit?

 2. Voel jij dat je zelf tot veel meer in staat bent, maar dat je er gewoon niet toe komt? Dat je geleefd wordt door de waan van de dag en de echt belangrijke zaken op de lange baan geschoven worden waardoor je jij in de weg staat vna verdere groie en profesionealising vnej bedrijf?

 3. Of is het een beetje van dit alles, maar net niet helemaal?

Blijf je zitten met vragen, aarzel niet om contact op te nemen.

131625579_389524942373090_30834040967069
Marlies Boutens

De coaching van Els was enorm ondersteunend. Daar waar ik het al enige tijd zelf probeerde, gaf Els me inzichten en de zin om het anders te proberen. Ze zocht methodes en hulpmiddelen die aansluiten bij mijn manier van werken. Zo kreeg ik meer structuur in wat ik al deed en werden me geen volledig nieuwe gewoontes aangeleerd. Dit is was ik nodig had. Het werkt motiverend om Els aan je zijde te hebben om efficiënt te werken en bewust met je tijd om te gaan. Ook na het traject plan ik graag vervolgsessies in om op regelmatige basis met haar af te stemmen.

WAT KLANTEN ZEGGEN

Psychotherapeut en opruimcoach/ professional organiser
Schermafbeelding 2020-12-31 om 15.10.44.
Ann Pauwelijn

Els reikte me een aantal tools en inzichten aan waar ik dagelijks mee werk.
Het zijn geen ingewikkelde systemen maar ze hebben wel een grote impact op mijn werk. 
Zeker op heel drukke momenten en wanneer ik veel stress ervaar, zijn dat mijn handvaten. 
Nu denk en doe ik anders en dit zorgt ervoor dat ik met meer focus werk. 
Els doet dit op een professionele niet-dwingende maar stimulerende manier.

Interieur architect en zaakvoerder @AnnPauwelijn
bottom of page